Mozgássérült asszony perli Johnny Deppet

Mozgássérült asszony perli Johnny Deppet

News

Egy 52 éves, mozgássérült asszony beperelte Johnny Deppet és a Hollywood Palladium nevű Los Angeles-i koncerttermet „érzelmi megrázkódtatás, bántalmazás, testi sértés, jogtalan fogvatartás, diszkrimináció és polgárjogi sérelmek” miatt. A bottal közlekedő asszony, aki professzorként dolgozik egy orvosi iskolában, a VIP szektorból élvezte Iggy Pop és a Stooges decemberi koncertjét, és egy alkalommal túl közel ment Johnny Depp asztalához.

A felperes azt állítja, hogy Johnny testőrei indokolatlan erőszakkal reagáltak erre: hátulról megragadták, kicsavarták a kezéből a telefonját, megbilincselték, és olyan brutálisan rángatták végig a koncertterem padlóján, hogy lecsúszott a nadrágja. A vádak szerint a színész semmit nem tett annak érdekében, hogy túlbuzgó testőreit leállítsa. Az asszony már decemberben a rendőrséghez fordult, hogy feljelentést tegyen, és akkor, az egyik rendőr elmondása szerint ittas állapotban volt. A Karib-tenger kalózai sztárjának szóvivője eddig egyáltalán nem reagált a vádakra.

Johnny legfrissebb munkáját egyébként ne a filmvásznon keressétek: Jack Sparrow kapitány megformálója Natalie Portmannal együtt Paul McCartney új klipjében, a My Valentine-ban szerepel, ahol jelbeszéddel mutogatják el a dalszöveget.