Pókemberek egymás közt

Pókemberek egymás közt

News

Andrew Garfield hiába kapta meg Pókember szerepét, nem lesz egyszerű dolga. A csodálatos Pókembernek nem csak olyan képregényfilmes nagyágyúkkal kell megküzdenie a nézők kegyeiért, mint A Bosszúállók vagy A sötét lovag: Felemelkedés, hanem az előző, kirobbanóan népszerű Spider-Man-trilógia emlékével is állnia kell a versenyt. Biztos megnyugtató érzés lehet Andrew számára, hogy az előző Pókember, Tobey Maguire teljes támogatását élvezi. A korábbi és a jelenlegi hálószövő szuperhős közös interjút adott a VMAN magazinnak.

Tobey kifejtette, hogy nagyszerű választásnak találja Andrew-t Pókember szerepére:

„Amikor meghallottam, hogy te fogod játszani Peter Parkert, azt gondoltam magamban: tökéletes! Drukkolok, hogy jó legyen a film, és kiváló színész vagy, Andrew, szóval tetszik, amit eddig láttam.”

Az előző Spider-Man bevallotta, mit érzett, amikor bemutatták a 2002-es képregénymozit, és hasznos tanácsokkal látta el utódját:

„Annyi minden megváltozott az életemben azon a hétvégén, amikor a filmet bemutatták! Sokkoló volt, hogy jóval több figyelem irányul rám, mint amit addig megszoktam. De úgy látom, te most sokkal jobban felkészültél rá, mint én, annak idején. Remélem, neked nem tűnik majd olyan durvának a váltás, mint nekem. Azt tanácsolom, hogy élvezd ki a népszerűséget, aztán gyorsan vesd bele magad újra a munkába!”

Andrew felidézte, hogy mikor látta először a Tobey-féle Pókembert:

„Tizenkilenc évesen láttam először a Pókembert; másolt DVD-n néztük egy haverommal, Terry-vel a lepattant észak-londoni lakásomon. Annyira tetszett, hogy egymás után rögtön kétszer is megnéztük. Utána rendszeresen gyakoroltam a tükör előtt az utolsó mondatodat: ’Én vagyok Pókember!’ Terry mindig kiröhögött és ezt mondta: ’Ne szórakozz már, öregem, sosem leszel Pókember!’. Ilyenkor egy kicsit elszomorodtam. De most mégis Pókember vagyok, szóval b***d meg, Terry!”