Johnny Depp tagadja a szakításáról szóló pletykákat

Johnny Depp tagadja a szakításáról szóló pletykákat

News

Év elején felröppent egy pletyka, miszerint Johnny Depp szakított párjával, Vanessa Paradis-val. Azóta egyikük sem volt hajlandó megszólalni ebben a témában; a szóvivőik is hallgattak, mint a sír – senki sem erősítette meg, de nem is cáfolta a hosszú életű celebrománc állítólagos végét. Johnny a napokban Londonban járt új filmje, az Éjsötét árnyék című vámpíros mozi díszbemutatóján, és jobbnak látta tisztázni a helyzetet: „A pletykák nem igazak. Abszolút nem igazak.” – nyilatkozta határozottan.

Arra az újságírói kérdésre, hogy miért csak most cáfolta a szakításukkal kapcsolatos értesüléseket, Johnny a következő magyarázatot adta: „Mert teljesen mindegy, mit mondok, valaki úgyis az ellenkezőjét fogja hinni. Olyan időket élünk, ahol az igazság ismeretlen fogalom. Szóval hiába nyilakozom neked bármit, az égvilágon semmin nem fog változtatni.”

Mindenesetre tény, hogy az utóbbi másfél évben nem kísérték el egymást filmjeik premierjére – Vanessa a mostani vörös szőnyeges eseményen sem volt jelen.

Johnny és Vanessa 1998 óta élnek együtt és két közös gyereket nevelnek.