Tom Cruise a Def Leppardnak énekelt egy Def Leppard-dalt

Tom Cruise a Def Leppardnak énekelt egy Def Leppard-dalt

News

Június 21-én mutatják be a magyar mozik a Mindörökké rock című musicalt, amiben Tom Cruise egy Stacee Jaxx nevű, fiktív, ’80-as évek-beli rocksztárt alakít, és a korszak olyan legendás zenekaraitól énekel számokat, mint a Bon Jovi, a Scorpions, a Guns N’ Roses vagy éppen a Def Leppard. Utóbbi együttes tagjai el is látogattak a forgatásra, pont amikor Tom az egyik legnagyobb Def Leppard-slágert adta elő. A színész bevallotta, hogy nagyon izgult.

„Éppen Miamiban dolgoztam a filmzenén, amikor felhívott Adam Shankman, a rendező, és közölte: ’holnap ott lesz a forgatáson a Def Leppard! ’, mire én rávágtam: ’örülök neki, jöjjenek csak!’. Aztán egy pillanat múlva hirtelen belém nyilallt a felismerés: ’várjál csak, az ő dalukat éneklem holnap!’, mire Adam: ’igen, pont erről van szó!’ Mit mondjak, mélyvíz volt számomra az első forgatási nap első jelenetében a Pour Some Sugar On Me-t énekelni úgy, hogy a Def Leppard teljes legénysége figyelte az előadásomat.” – ecsetelte a feszült pillanatokat Tom, aki azt is felidézte, hogy a zenekar megviccelte őt a jelenet forgatása után.

„Miután befejeztük, az énekes, Joe Elliott felállt, dühösen rám mutatott és káromkodni kezdett. Aztán elnevette magát, és láttam, hogy az együttes összes tagja vigyorog. Nagyon sokat jelentett nekem, hogy áldásukat adták rám. Fontosnak tartottam, hogy érezzék: nagy tiszteletben tartom a zenéjüket és nem kigúnyolni akarom őket.”