Will Smith könnyen visszarázódott J ügynök szerepébe

Will Smith könnyen visszarázódott J ügynök szerepébe

News

Tíz év szünet új Men in Black-filmet köszönthetünk a multiplexekben. Will Smith a Men in Black 3. londoni premierjén megosztotta a világgal, hogy miért kellett ilyen sokat várni a népszerű sci-fi vígjáték-széria harmadik részére.

„Biztosak akartunk lenni benne, hogy tényleg jó lesz ez a film. Utólag kissé csalódottan tekintünk vissza a második részre, és nem akartuk összecsapni a harmadikat. Úgy éreztük, méltó módon kell lezárni a trilógiát.” – nyilatkozta a szupersztár, aki a hosszú kihagyás után nagyon könnyen visszarázódott J ügynök szerepébe. „Csak belebújtam az öltönybe, felvettem azt a király napszemüveget és már éreztem is a fekete ruhás zsarut!”

Will nem csak J ügynök karakterét szüneteltette az elmúlt években, hanem egyáltalán a színjátszást: utoljára 2008-ban láthattuk a mozikban a Hét élet című dráma főszerepében. A színész mostanság példás apaként inkább gyermekei karrierjét egyengette a háttérből: fiából, Jaden-ből filmsztárt csinált A karate kölyökben, lánya, Willow pedig a popzenei listák csúcsát ostromolja.

„Már négy éve nem álltam kamera elé, csak producerként dolgoztam. De egy ilyen nagyszabású premieren világossá válik számomra: igen, ezért érdemes filmeket csinálni!” – lelkendezett a nagy visszatérésről Will.