Will Smith nem lesz legenda

Will Smith nem lesz legenda

News

Miközben a mozikban hódít a Men in Black 3., újra felmerültek a pletykák egy másik Will Smith-sikerfilm, a Legenda vagyok folytatásáról. A 2007-es sci-fi horror közel 600 millió dolláros bevételt hozott a Warner Brothers stúdiónak, így nem meglepő, hogy a producerek szeretnék visszacsalogatni a sztárt egy újabb apokaliptikus kalandra. Az az apró tény, hogy Will karaktere az első rész végén elhalálozott, senkit nem zavar, hiszen az Alien 4. óta tudjuk, hogy halott főszereplőket szemrebbenés nélkül vissza lehet hozni, és ha ez mégsem jönne össze, még mindig ott van egy előzményfilm lehetősége. Will lelkesedése, pontosabban annak hiánya már annál komolyabb akadályokat gördíthet a produkció útjába, a színész ugyanis elég unottan beszélt egy interjúban a projektről.

„Nem valószínű, hogy elvállalom. A producerek dolgoznak a Legenda vagyok folytatásán, de én nem. Ha valami nagyszerű dolgot összehoznak, lehet, hogy mégis igent mondanék, de az az igazság, hogy nem akarok a folytatásos fickó lenni.” – sóhajtozott Will.

„Gondolom, még 6-7 évem van, amíg ugrándozós-rohangálós szerepeket játszhatok, utána csak kevésbé megterhelő feladatokat vállalnék. A karrieremnek ezt a pörgősebb időszakát nem szeretném folytatásokkal tölteni.” – nyilatkozta az idén 44 éves sztár.