Transformers 4. fejlemények!

Transformers 4. fejlemények!

News

Már most borítékolhatjuk, hogy 2014 nyarának egyik legnagyobb kasszasikere lesz a Transformers 4. Felmerült egy pletyka, miszerint a negyedik óriásrobotos zúzást rebootnak tervezik az alkotók, tehát a Batman: Kezdődik!, a Casino Royale és A csodálatos Pókember mintájára újraindítják a sorozatot, teljesen figyelmen kívül hagyva az eddigi filmeket. A rendező, Michael Bay cáfolta ezeket az értesüléseket: bejelentette, hogy az új mozi igenis folytatja a trilógiát.

„Nem reboot lesz a Transformers 4., ez rossz kifejezés. Már csak azért sem akarom rebootnak nevezni, mert akkor az emberek azt gondolják, hogy A csodálatos Pókemberhez hasonlóan az elejéről elkezdjük az egész történetet. Nálunk nem ez a helyzet. Fogjuk azt a cselekményt, amit eddig láttál – az első három moziban elmesélt sztorit – és elvisszük egy új irányba. De az előző három film még mindig beleszámít az események kronológiájába.”

A rendező azt is kifejtette, hogy mit ért az általa emlegetett új irány alatt: a cselekmény egy része nem a Földön fog játszódni, valamint búcsút inthetünk a trilógia szereplőgárdájának - Shia LaBeauf-fel az élen.

„Kicsit el akarok mozdulni a bolygóról, de nem akarom túlságosan sci-fisre venni a figurát. És az is komoly változtatás lesz, hogy a szereplőgárdát teljesen lecserélem – mármint az emberi szereplőket.”