Lady Gaga szerepel a Machete folytatásában

Lady Gaga szerepel a Machete folytatásában

News

A Men in Black III.-ban csak egy villanásnyi időre láthattuk Lady Gaga búráját egy monitoron, de Őgagasága a Machete folytatásában jóval komolyabb szerepet kapott. Robert Rodriguez író-rendező most forgatja a 2010-es trash-akciófilm folytatását, a Machete Kills-t, és a Twitteren jelentette be a hírt, hogy az énekesnő játssza a La Chameleón névre keresztelt karaktert – sőt, már le is forgatták Gaga jeleneteit.

La Chameleón egy hivatalos karakterposztert is kapott: Lady Gaga harisnyában, füstölgő pisztollyal és egy farkasfejet is magában foglaló bundában virít rajta. (a teljes képért klikk ide!)

A folytatásban természetesen ismét a mindenhol máshol mellékszereplőként foglalkoztatott Danny Trejo formálja meg a kíméletlen, rosszarcú akcióhőst. Már a szereposztás is utal rá, hogy az első részhez hasonlóan a Machete Kills-t sem kell majd olyan nagyon komolyan venni. A zűrös magánéleti ügyei miatt parkolópályára került Mel Gibson őrült fegyverkereskedőt alakít, aki egy űrfegyverrel akar háborút kirobbantani; egy másik botrányhős, Charlie Sheen pedig magát az Egyesült Államot elnökét játssza a filmben.

Az első epizód visszatérő női szereplői, Jessica Alba és Michelle Rodriguez mellé csatlakozik az Avatar na’vi lányaként ismert Zoe Saldana és a High School Musical egykori sztárja, Vanessa Hudgens. A mozibemutató pontos dátuma még nem ismert, csak annyi biztos, hogy a bozótvágós igazságosztó valamikor 2013-ban kaszabol újra a vásznon.