Jeremy Renner, a kőkemény titkosügynök

Jeremy Renner, a kőkemény titkosügynök

News

Jeremy Renner kegyetlen tréfa áldozata lett. A Mission: Impossible 4-ből és a Bosszúállókból ismert színész Los Angelesből Londonba repült, hogy új filmjét, az itthon szeptember 6-tól látható A Bourne-hagyatékot népszerűsítse. Jeremy borzasztóan fáradt volt, és a hosszú repülőút után rögtön dolgoznia kellett a brit fővárosban, ezért úgy tervezte, hogy a gépen szundít egy nagyot. Egy jóbarátja látszólag segíteni próbált, és adott neki egy doboz altatót a reptéren. Később kiderült, hogy a haver valójában nem segítő szándékú, hanem szivatós kedvű volt: Jeremy altató helyett Viagrát kapott.

„Bevettem a pirulát, aztán gyanús volt, hogy semmi sem történik – illetve valami mégis történt. Egy percet sem aludtam, viszont sátrat állítottak a nadrágomban!” – ecsetelte a kínos szitut a sztár. „Így még a mosdóba kimenni is zavarbaejtő volt.”

Jeremy szerencséjére a stewardessek rendkívül készségesnek bizonyultak. Rossz az, aki rosszra gondol: mindössze arról van szó, hogy a gépen dolgozó hölgyek jeget hoztak a színésznek, aki a történtek után Londonban nyilván a szokásosnál jóval nagyobb átéléssel nyilatkozott arról, hogy milyen kőkemény meló titkosügynököt játszani.