Beyoncé filmet rendez

Beyoncé filmet rendez

News

Beyoncé rajongói már régóta találgatják, hogy a popdíva mikor fogja betámadni a mozikat egy olyan egész estés dokumentumfilmmel, mint Justin Bieber Never Say Never-je vagy Katy Perry Part of Me-je. A Los Angeles Times nyilvánosságra hozta, hogy az énekesnő nem csak tervez, de már nagyban forgat egy hasonló produkciót, ráadásul megtette azt a lépést, amelyhez Justinnak vagy Katy-nek nem volt mersze: ő maga rendezi a filmet!

A portál értesülése szerint Beyoncé már be is mutatott a forgalmazóknak egy 20 perces részletet az egyelőre cím nélküli moziból. Az alkotásban koncertfelvételeket, interjúkat és színfalak mögötti jeleneteket is láthatunk majd, és kitér az énekesnő karrierjének és magánéletének minden fontosabb mozzanatára - úgy, mint házasságára a rapper és zeneipari mogul Jay-Z-vel, lánya, Blue Ivy Carter születésére vagy legutóbbi albuma, a 4 megjelenésére.

Beyoncé nem először próbálja ki magát a kamera túloldalán, hiszen korábban társrendezőként dolgozott olyan videoklipjein, mint például a Love On Top, a Countdown vagy a Why Don’t You Love Me.