Bane-t a chili küldi padlóra

Bane-t a chili küldi padlóra

News

Tom Hardy jelenleg éppen Batmant veri laposra a multiplexekben A sötét lovag: Felemelkedés Bane-jeként. A 34 éves angol színész elárulta, hogy őt mivel lehet padlóra küldeni.

„A volt barátnőm éppen főzött, és megláttam a konyhában néhány paprikát. Megkérdeztem, hogy mi ez, mire ő: ’Meg ne kóstold! Az Scotch Bonnet paprika, a világ legcsípősebb chilije!’ Ismered azt az érzést, amikor a nők túlságosan tudálékosak akarnak lenni? Meg akartam mutatni neki, hogy kemény gyerek vagyok: csak azért is beleharaptam a paprikába.” – idézte fel meggondolatlan cselekedetét Tom, majd érzékletesen ecsetelte a vagánykodását követő kínokat.

„Úgy éreztem, mintha egy nehézbombázó landolt volna a számban és atomot dobott volna a torkomba, a szemembe és az orromba. Szétrobbant az arcom és a padlón fetrengtem!”

Tom a barátnő tanácsára végül egy kis sörrel enyhítette a fájdalmat. Igaz, akkor már tíz éve nem ivott egyetlen korty alkoholt sem, de annyira nem bírta a chilit, hogy kénytelen volt megszegni a fogadalmát.