Mark Wahlberg közös filmet tervez Justin Bieberrel

Mark Wahlberg közös filmet tervez Justin Bieberrel

News

Meglepő bejelentést tett Mark Wahlberg: elárulta, hogy közös filmet tervez Justin Bieberrel. A Pancser Police és a Ted sztárja az egyelőre cím nélküli kosárlabdás moziról nyilatkozott.

„Már kész a forgatókönyv első vázlata. Folyamatos kapcsolatban vagyok Justin menedzserével és a stúdióval. Igazán jó filmet akarunk és szerintem össze is fogjuk hozni.”

Mark komoly elődökhöz hasonlította párosukat és dicsérő szavakkal illette Justint. „Úgy kell elképzelni minket, mint Paul Newmant és Tom Cruise-t A pénz színében, csak billiárd helyett a kosárlabda világában nyomulunk. Szerintem remek ötlet Justint szerepeltetni, mert jó kondiban van, elszánt, türelmes, és a színjátszásban is sikereket fog elérni. Ráadásul jól mutatunk egymás mellett a vásznon. Mindent megteszek, hogy már jövőre mozikba kerülhessen a film.”

A színész arról is beszélt, hogy tinibálvány kollégája alaposan megosztja otthon a családot.„A fiaim és a kisebbik lányom is imádják, de a nagyobbik lányom nem. Szerintem onnantól kezdve szűnt meg a nagy rajongás, amikor Justin összejött Selena Gomezzel!” – viccelődött Mark.