Az igazság ligája – fejlemények

Az igazság ligája – fejlemények

News

Mint ahogy korábban mi is beszámoltunk róla, a Warner Brothers stúdió a Bosszúállók világsikerét megirigyelve elkezdett ügyködni a saját össznépi szuperhősfilmjén, Az igazság ligáján, amelyben többek között Batman, Superman és a Zöld Lámpás szövetkezne a világ megmentéséért (klikk ide!). A tervek szerint a képregényfilm 2015-ben kerül a mozikba, és eddig két színész reagált hivatalosan a szerepajánlatra.

A sötét lovag: Felemelkedés című moziban John Blake rendőrtisztet, vagyis Robint alakító Joseph Gordon-Levitt azt nyilatkozta, hogy szerepvállalása a forgatókönyvíró és a rendező személyétől függ.

„Mint mindig, most is ugyanazt az elvet követem, amikor eldöntöm, hogy elvállalok-e egy filmszerepet. Jó a forgatókönyv? Mennyire elkötelezett a rendező, és mennyire vagyok vele egy hullámhosszon? Ezeket a kérdéseket teszem fel magamnak.” – magyarázta Joseph.

Közben a filmsztárként is ismert pankrátor, Dwayne „The Rock” Johnson a Twitteren erősítette meg, hogy felkérték Lobo szerepére. The Rock lelkes hangvételű üzenetéből kiderül, hogy nagyon szívesen formálná meg a negatív karaktert.

„Igazak a pletykák, hogy akár én is játszhatom Lobót. A producerek most dolgoznak rajta. Jó buli lenne!” – csiripelte The Rock.