Novemberben kezdődnek a Sin City 2. munkálatai

Novemberben kezdődnek a Sin City 2. munkálatai

News

Eddig hétpecsétes titok volt, hogy Robert Rodriguez rendező mikor forgatja a kultikus 2005-ös Sin City sokat halogatott új epizódját. Az előző és a mostani rész egyik sztárja, Rosario Dawson nem bírt magával és kikotyogott néhány titkot a Frank Miller képregényéből készülő Sin City: A Dame To Kill For forgatásáról és cselekményéről.

„Nem vagyok benne biztos, hogy elárulhatom-e, de csak azért is őszinte leszek és megteszem: novemberben forgatunk. Már nem kell sokat várnunk, nagyon izgatott vagyok!” – örvendezett a színésznő.

„Az új rész egyfajta előzménye a Sin City-nek – és már láttuk a Sin City-t, tehát mindenki érteni fogja az utalásokat, amelyeket az új filmben teszünk.” – nyilatkozta Rosario, majd szűkszavúan mondott egy példát az említett utalásokra: „Például az új arcos dolgot”.

A színésznő valószínűleg arra utal, hogy a filmben Clive Owen plasztikai műtéten esik át, mivel a Sin City: A Dame To Kill For alapjául szolgáló képregényben a karaktere nagyon durván megsérül egy lövöldözésben.

A képregényadaptáció várva várt előzményfilmje 2013. október 4-én érkezik az amerikai mozikba.