Hugh Laurie Dr. House-t siratja és Leighton Meesterrel kavar

Hugh Laurie Dr. House-t siratja és Leighton Meesterrel kavar

News

Amerikában már öt hónapja mutatták be minden idők egyik legnépszerűbb tévésorozata, a Dr. House utolsó epizódját. A mogorva doki megformálásáért két Golden Globe-ot is bezsebelő Hugh Lauire bevallotta, hogy Let Them Talk című blues albumához kapcsolódó turné miatt eddig nem igazán érezte Gregory House hiányát, és csak most fogta fel, hogy véget ért nyolc fontos év a karrierjében.

„Hiányzik Dr. House és mindig is hiányozni fog. Nagyon szeretem ezt a karaktert. Szerencsére a zenei pályám akkor indult be igazán, amikor a sorozat véget ért, szóval egész egyszerűen nem volt elég időm gyászolni. De most leesett, hogy időközben el kellett búcsúznom Dr. House-tól, és vigasztalhatatlanul szomorú vagyok.”

Azonban Hugh rajongói továbbra sem maradnak különc karakterek nélkül. Az amerikai mozik a héten mutatják be a színész új filmjét, a The Orangest, amelyben egykori kedvenc dokink legjobb barátja lányával kavar. A pikáns vígjáték női főszerepét is egy népszerű tévésorozat sztárja, a Gossip Girlből ismert Leighton Meester alakítja.