Daniel Craig elátkozza a kamerás mobiltelefonokat

Daniel Craig elátkozza a kamerás mobiltelefonokat

News

Daniel Craig kijelentette, hogy a kamerás mobiltelefonokat tartja a hírnév legsötétebb árnyoldalának. A néhány hét múlva a 007 - Skyfallban virító színész a ShortList.com portálnak adott interjújában bevallotta: utálja, amikor a mobillal hadonászó rajongók nem hagyják nyugodtan sörözni.

„Hiányzik az, hogy egy délutánt együtt tölthessek egy bárban a barátaimmal, hogy lazuljak, berúgjak, kieresszem a gőzt és ne idegeskedjek semmi miatt. A mobiltelefonok miatt sokat változott ez a helyzet az elmúlt tíz évben – ez a legnagyobb csapás, amit az életemre mértek.” – morgott James Bond megszemélyesítője, majd részletesen kifejtette az őr ért kellemetlenségeket.

„Folyton odajönnek hozzám az emberek, a pofámba nyomják a telefont, miközben vacsorázom. Ilyenkor szívesen folyamodnék erőszakhoz, de nem tehetem. Azt hiszik, hogy jogukban áll lefényképezni engem, amit én hihetetlenül tolakodó viselkedésnek tartok. Mivel minden telefonnal lehet fotózni, hogyan is akadályozhatnám meg? Sehogy! Szóval nem tudok nyugodtan bemenni egy bárba legurítani néhány Guinness-t, lármázni és dalolászni a haverokkal, mert valaki úgyis lefilmez és felteszi a netre.” – méltatlankodott Daniel.