Daniel Craig nem bízott a Skyfallban

Daniel Craig nem bízott a Skyfallban

News

A napokban jelent meg a Rolling Stone magazin interjúja, amelyet a 007-es ügynök aktuális megszemélyesítőjével, Daniel Craiggel készítettek még a Skyfall premierje előtt. A cikkből világosan kiderül, hogy a színész parázott az új James Bond-mozi bukásától, és aggodalmának hangot is adott, méghozzá nyomdafestéket nem tűrő szavakkal.

„Azóta próbálok kibújni a szerződésemből, amióta megkaptam a szerepet. Ám a producerek nem engednek, én meg bevállaltam még két részt, de először várjuk meg, hogy a Skyfall mennyire lesz sikeres a kasszáknál. Az üzlet az üzlet: ha sz**ul teljesít az új rész, a szerződés semmit sem ér.” – nyilatkozta a szabadszájú színész, majd érzékletesen ecsetelte, hogy ebben az esetben a producerek szerinte WC-papírnak használták volna a hivatalos iratot.

Box office elemzők szerint a Skyfall olyan brutális ütemben gyűjtögeti a dollármilliókat, hogy jó eséllyel hamarosan lekörözi a Bond-széria eddigi legsikeresebb darabját, a Casino Royale-t – tehát kijelenthetjük, hogy Daniel aggodalma teljesen alaptalan volt.