Daniel Craig nem ismeri a One Directiont

Daniel Craig nem ismeri a One Directiont

News

Daniel Craig a Bond-lányok szívét rutinosan töri össze a vásznon, ám a One Direction-rajongók szívébe biztos nem lopja be magát legújabb nyilatkozatával. James Bond jelenlegi megszemélyesítője egy ausztrál rádióműsorban adott interjút, és a riporter megkérdezte tőle, hogy ő, mint Nagy-Britannia egyik legkelendőbb aktuális exportcikke mit gondol Nagy-Britannia másik legkelendőbb aktuális exportcikkéről, a One Direction együttesről. A színész bevallotta, hogy egyáltalán nem rajong a fiúcsapatért - mivel nem is ismeri a számaikat!

„Elég nehezen lehetne engem One Direction-rajongónak nevezni, mivel akkor sem ismernék fel egy One Direction-dalt, ha az ráülne az arcomra. Nem szoktam új együtteseket emlegetni interjúkban csak azért, hogy menőnek tűnjek. Igazából már az mp3 lejátszókról is kezdek leszokni, mert borzasztó a hangzásuk. Maradok a bakelitlemezeknél.” – nyilatkozta a régimódi Daniel.

A 44 éves színész arról is elmélkedett az interjúban, hogy szerinte vajon jó Bond-lány lenne-e Kristen Stewart.

„Nem, mert a Twilightban játszik! Na jó, ez gonosz volt! Csak azért mondtam, mert a Skyfallt egyszerre mutatják be az új Twilighttal, így konkurensek vagyunk. Biztos vagyok benne, hogy Kristen nagyszerű Bond-lány lenne.” – dicsérte Bellát a 007-es ügynök.