Chris Hemsworth együttérez Kristen Stewarttal

Chris Hemsworth együttérez Kristen Stewarttal

News

Egy igazi istenség tett együttérző nyilatkozatot arról, hogy Kristen Stewartnak milyen nehéz lehet elviselni a hírnév árnyoldalát. Thor megszemélyesítője, Chris Hemsworth – aki a Hófehér és a vadászban együtt dolgozott a színésznővel, és a jövőre elkészülő folytatásban is a partnere lesz – bevallotta, hogy még őt magát sem övezi akkora felhajtás, mint a Twilight-széria Belláját.

„Ő máshogy híres, mint én. A legnagyobb tisztelettel mondom, de a Twilight határozottan tiniközönséget szólít meg… Márpedig ez a fajta rajongóbázis meglehetősen hisztérikus, ha érted, mire gondolok! Miközben a Bosszúállók minden korosztály kedvence, az emberek imádják a filmet, mégsem nehezedik akkora nyomás az emberre, amilyet Kristen megszokott.”

Chris szerint Kristen sokkal jobban hasonlít Bellára, mint ő Thorra, ezért is lehet nehezebb feldolgoznia magánszférája megszűnését.

„A mindennapi életben én általában nem úgy nézek ki, mint Thor. Ugyanakkor Kristen a Twilightban és Kristen az utcán eléggé hasonló benyomást kelt: emberiek, átérezhetőek. És onnantól kezdve, hogy ennyire hasonlít egy színészre az általa játszott karakter, elmosódik a határ. A Bosszúállók más tészta: minket nem vártak rajongók százai a szálloda előtt. Engem is felismertek a Thor miatt, de aztán amikor megborotválkoztam és sötétebbre festettem a hajam, úgy éreztem, hogy a saját életemet élhetem. Igaz, most, hogy újra szőke és szakállas vagyok, olyan, mintha Halloween-jelmezben sétálnék az utcán.”