A magányos Farkas visszatér a falkához

A magányos Farkas visszatér a falkához

News

A magányos Farkas visszatér a falkához! Hugh Jackman hivatalosan is megerősítette, hogy a jövőre esedékes második Farkas-szólófilm mellett a következő össznépi mutánsos kalandban, a 2014-es X-Men: Days of Future Pastban lesz egy rövid jelenése.

„Igen, már beszéltem Bryannel a szerepről.” – nyilatkozta kedvenc mutánsunk megszemélyesítője, és Bryan alatt természetesen Bryan Singer rendezőt értette.

„Az X-Men: Az elsőkben is volt egy rövid felbukkanásom, most is elvállalom, ha nem kell három óránál többet dolgoznom rajta. Még nem olvastam a forgatókönyvet, a szerepről még folynak a tárgyalások. Ez alatt azt értem, hogy nem fogok titkokat elárulni neked!” – hallgattatta el a kíváncsiskodó riportert Hugh, majd poénkodott egy sort.

„Én vagyok az egyetlen szereplő a filmben. A többiek nem is léteznek, bár beszélek róluk, néha szövegbuborékokban láthatjátok a róluk szóló gondolataimat, és feltartok egy fényképet Michael Fassbenderről. És persze egy csomót fogok énekelni a filmben. De ne mondd el senkinek, mert titok!” – pletykálkodott a vicces kedvű mutáns.