Kristen lebabázna?

Kristen lebabázna?

News

Ugyan a terhességéről szóló híresztelések pletykának bizonyultak, bizonyos források azt állítják, hogy Kristen Stewart komolyan elgondolkozott a gyerekvállalásról. Kristen és régi-új pasija, Robert Pattinson mostanában sokszor meglátogatják színész barátaik, Tom Sturridge és Siena Miller öt hónapos kislányát, Marlowe-t, és a Twilight-széria Bellája a babával töltött idő hatására úgy látja, hogy az anyaság és a karrier egymással összeegyeztethető fogalmak.

Sokan felfigyeltek rá, hogy Robert naptára tele van, öt filmet is forgat a közeljövőben, viszont Kristennek a Hófehér és a vadász második része az egyetlen hivatalosan bejelentett mozija. Ez az információ is alátámasztja, hogy Kristen számára az anyaság lehet a legfontosabb feladat az elkövetkező néhány évben.

„Kristen kilenc éves kora óta dolgozik, az egyik legtehetősebb színésznő Hollywoodban, akár abba is hagyhatja a filmezést, akkor is teljes anyagi biztonságban élhetne. Semmi nem tartja vissza Kristent és Robot a gyerekvállalástól.” – híresztelte egy bennfentes forrás.