Rob, Kristen és a Golden Globe-rejtély

Rob, Kristen és a Golden Globe-rejtély

News

Ugyan a hosszadalmas Twilight-széria tavaly véget ért az utolsó epizóddal, a Hajnalhasadás, 2. résszel, a két főszereplő nem kevésbé terjedelmes párkapcsolati drámája mind a mai napig tart. Hogy Robert Pattinson és Kristen Stewart éppen együtt vannak-e, az attól függ, hogy az ember melyik hírportálnak hisz.

Tény, hogy Kristen nem kísérte el Robot a január 13-i Golden Globe-gálára, és ennek kapcsán úgy tudja a The Sun bulvárlap, hogy a szebb napokat is látott álompár szakított. A forrás szerint Rob kérte meg Kristent, hogy ne jöjjön el a díjátadóra, és a jövőben inkább legyenek barátok. A színész úgy tervezi, hogy Los Angelesben marad, partnere pedig New Yorkban kezd új életet.

Ugyanakkor az E! Online arról számolt be, hogy Kristen mindössze a díjátadóra nem tudott elmenni, viszont egy Golden Globe-afterparty-n csatlakozott Roberthez, és egy boldog pár látszatát keltették. A szemtanúk csak azt furcsállották, hogy a színésznő hétköznapi farmer/póló/sportcipő viseletben állított be az ünnepségre, ahol elég bénán mutatott elegáns öltönyben feszítő pasija mellett.