Magassarkú Justin

Magassarkú Justin

News

Ugyan Justin Timberlake a Suit & Tie című kislemezzel robbant be újra a popiparba hosszú szünet után, legújabb filmje forgatási szünetében öltöny és nyakkendő helyett kénytelen volt magassarkúba bújni!

Szeptemberben mutatják be az amerikai mozik a Runner, Runner című thrillert, amelyben hősünk Ben Affleck partnereként merül el az illegális szerencsejátékok világában. A film címe kapcsán Justin gyakran hangoztatta a forgatáson, hogy ő milyen kiváló futó. Egy idő után Ben megunta az állandó dicsekvést, és kihívta nagyszájú kollégáját egy futóversenyre. Justin beleegyezett, de Ben gyorsan hozzátette, hogy magassarkú cipőben képzeli el a versenyt. Az énekes először viccnek hitte ezt a játékszabályt, ám ekkor Oscar-díjas partnere intett a kellékeseknek, akik azonnal hoztak két pár magassarkú cipőt.

Innen már ciki lett volna visszalépni, pláne, hogy a lelkes stáb tapsviharral buzdította a versenyzőket – igaz, a producerek a szívükhöz kaptak, mondván: mi lesz, ha mindkét főszereplő összetöri magát a forgatási szünetben. A startlövés eldördülése után a tipegő sztárok megpróbálták ellökni egymást, majd amikor Ben már nem bírt tovább futni a nevetéstől, Justin a karjaiba vette és együtt lépték át a célvonalat.

Reméljük, hogy ha a filmben nem is, de majd a DVD extrái között mi is megleshetjük ezt a nem mindennapi produkciót.