Adele az Emmy-re hajt az Oscar után

Adele az Emmy-re hajt az Oscar után

News

Bár Adele az utóbbi négy évben szinte minden gálán tarolt, úgy tűnik, még mindig van olyan díj, amit eddig nem nyert meg és vágyik rá. Miután az énekesnő a mostani Oscar-gálán átvehette a legjobb betétdalnak járó szobrocskát a Skyfallért, a díjátadó utáni sajtótájékoztatón kijelentette, hogy szeretne az EGOT klubba tartozni. Ez a szakmai rövidítés olyan tehetségeket takar, akiket pályájuk során Emmy-, Grammy-, Oscar- és Tony-díjjal is kitüntettek, tehát tévés, zenei, mozis és színházi fronton is nagyot alkottak. Eddig tizenegy művésznek sikerült a bravúr, köztük olyan nevekkel, mint Audrey Hepburn vagy Whoopi Goldberg. Kilenc Grammy és egy Oscar után Adele is jó úton jár, hogy bekerüljön a klubba.

„Szeretnék egy tévés dokumentumfilmet, olyat, mint Beyoncé HBO-s különkiadása. Aztán jöhet a Tony, esetleg egy musical szereppel, bár hozzáteszem, nem igazán rajongok a musicalekért.” - nyilatkozta az énekesnő. A színházi villantás még várat magára, de az Emmy-díj elérhető távolságba került, mivel a TV-producerek azóta Adele kegyeiért versengenek. Alig egy nappal a sajtótájékoztató után a Fox és a CNN is sokmillió dolláros szerződésajánlattal bombázta az énekesnőt.

Egy tévés bennfentes szerint nem csak díjakat, hanem egyben óriási nézettséget is hozna egy Adele-különkiadás. „Adele már jó ideje nem adott mélyinterjút, és sosem beszélt részletesen Simon Konceki-vel való kapcsolatáról, vagy fia, Angelo születéséről.” – magyarázta a tévés szakember.