Adele bevállalhat még egy Bondot

Adele bevállalhat még egy Bondot

News

Miután Adele Skyfall-főcímzenéje tizenkét országban lett listavezető sláger, ráadásul a James Bond-sorozat 50 éves fennállása alatt ez lett az első Oscar-díjas Bond-dal, nem meglepő, hogy az alkotók ragaszkodnak az aranytojást tojó tyúkhoz. A széria producerei bejelentették, hogy a következő rész főcímdalára is felkérik az énekesnőt.

A producerek úgy látják, hogy egy újabb Adele-betétdal további garanciát jelentene a népszerűségre és a minőségre, és szeretnék, ha Adele Shirley Bassey nyomdokaiba lépne, aki a Sean Connery és Roger Moore nevével fémjelzett korszakban három nagy sikerű Bond-főcímdalt is elénekelt.

A Skyfall egyébként az áhított Oscar mellett számos más fontos díjátadón is tarolt, így a Golden Globe-on és a BRIT Awardson is megkapta a legjobb betétdalért járó szobrocskát. A következő 007-es mozi címe még nem ismert, így még nem tudhatjuk, hogy Adele milyen sort fog érzelemgazdag módon ismételgetni a refrénben, ha elvállalja a melót. Csak annyi biztos, hogy Daniel Craig negyedik és a teljes Bond-franchise huszonnegyedik epizódja 2014-ben hódít a mozikban.