Beyoncé animált királynő lesz

Beyoncé animált királynő lesz

News

Beyoncé kiemelkedően sikeres zenei pályafutása mellett előszeretettel bukkant fel a filmvásznon is, gondoljunk csak a Dreamgirlsre vagy A rózsaszín párducra. Animációs filmben azonban még sosem szerepelt – egészen mostanáig. A magyar mozik a világpremierrel egyidőben, május 23-tól játsszák A zöld urai című mesét, amelyben Tara királynő karakterének Beyoncé kölcsönzi a hangját. Az énekesnő egy interjúban elárulta, miért pont erre a produkcióra esett a választása.

„Mindig is szívesen részt vettem volna egy animációs filmben és mindig is királynő akartam lenni. Tara királynő nagyon fontos szereplő A zöld uraiban. Ő gondoskodik a természetes világ szépségéről és népe biztonságáról.” – nyilatkozta az r&b díva, majd kifejtette, mit takar a mese eredeti címe, az Epic.

„Ebben a moziban minden nagyszabású, legyen szó az akciójelenetekről vagy a karakterekről. Ez az a ritka alkalom, amikor egy film valóban betartja, amit a címe ígér.”

Szintén a szinkronszínészek sorát erősíti ebben a mesében Amanda Seyfried, Josh Hutcherson és Colin Farrell. Egyébként nem Beyoncé lesz az egyetlen popsztár a stábban: olyan hangok is bevállalták A zöld urait, mint a kubai származású rapper, Pitbull vagy az Aerosmith frontembere, Steven Tyler.