Halálos Szikla

Halálos Szikla

News

Rajongóbarát ötletnek és hatalmas anyagi sikernek bizonyult, amikor bevették a Halálos iramban: Ötödik sebességbe a Sziklának becézett pankrátort, Dwayne Johnsont. A népszerű izomkolosszus Hobbst, a fejvadászt alakította, akit eredetileg Vin Diesel és társai elfogásával bíztak meg, de aztán a helyi korrupt zsaruk álnoksága miatt átáll az oldalukra, és segít nekik az alapokig lebontani Rio de Janeiro belvárosát.

Hobbs természetesen a Halálos iramban sorozat következő két részében is visszatér, de Ősziklasága nem elégszik meg ennyivel. Mivel a szériának köszönhetően tovább nőtt a rajongótábora, és ő is nagyon megszerette a karaktert, azért lobbizik, hogy Hobbs kapjon spin-offot, azaz olyan külön filmet, amely csak róla szól. Márpedig a Szikla arról híres, hogy megkapja, amit akar, hiszen már A múmia-sorozatnál is kiharcolta magának a saját, külön bejáratú spin-offját, A Skorpiókirályt.

A Hobbs-szólófilm állítólag a Halálos iramban-széria előtt játszódik majd, és arra koncentrál majd, hogyan lett ebből a karakterből egyszemélyes hadsereg. Ám addig is meg kell elégednünk a Halálos iramban 6-tal, amely május 23-án dübörög be a hazai multiplexekbe.