Tom hazudós trailere

Tom hazudós trailere

News

Egy dühös új-zélandi filmrajongó, bizonyos J. Congdon perrel fenyegette a Paramount stúdiót és Tom Cruise-t, mert becsapva érezte magát a Jack Reacher című mozi megtekintése után.

A férfi azért tett panaszt a hatóságoknál, mivel az akcióthriller előzetesében feltűnt neki egy látványos robbanás, amelyet a kész filmből kivágtak. Congdon a történteket a fogyasztó megtévesztésének tartja, hiszen állítása szerint pont a robbanás miatt vette meg a mozijegyét. A sasszemű filmfanatikus csalódottságában bíróság elé akarta rángatni a stúdiót és a producereket, köztük magát Tom Cruise-t is.

A viccesnek tűnő panaszt a Paramount halálos komolysággal kezelte: a stúdió visszatérítette Congdonnak a mozijegy árát, és hivatalos közleményt adott ki a robbanás hiányáról.

„Legjobb szándékaink ellenére előfordulhat, hogy egy előzetes bizonyos jelenetei nem kerülnek be az adott film végső változatába. A kérdéses robbanás, amely a másodperc törtrésze alatt zajlik le, valóban kimaradt a 130 perces akciófilmből.” – vallotta be a stúdió szóvivője.

Tom közben leforgatott egy újabb filmet, a Feledés című poszt-apokaliptikus sci-fit, amelyet már a magyar mozikban is lecsekkolhattok. Csak szólunk, hogy az előzetese tele van robbanással!