Katniss osztálytalálkozója

Katniss osztálytalálkozója

News

Hollywoodban a 2013-as év egyértelműen Jennifer Lawrence-ről szól. A 22 éves színésznő két hónapja vette át az Oscar-díjat a Napos oldalban nyújtott alakításáért, jelenleg az X-Men következő részét, Az eljövendő múlt napjait forgatja, és persze ne feledkezzünk meg a hatalmas box office dobásnak szánt Hunger Games-folytatásról, a novemberben startoló Futótűzről, amelyhez megérkezett az első hivatalos trailer.

A Collider mozis portálnak adott interjújában Jennifer arról mesélt, milyen volt újra eljátszani Katniss Everdeen szerepét.

„A forgatást egy gimis osztálytalálkozóhoz hasonlítanám. Nagyrészt ugyanaz a stáb dolgozott rajta, mint az első részen, természetesen Josh és Liam is ott voltak.” – nyilatkozta a színésznő a két férfi főszereplőre, Josh Hutchersonra és Liam Hemsworth-re utalva, majd így folytatta: „Általában, ha elvállalok egy filmet, új arcokkal találkozom a forgatáson, de itt jó érzés volt ismerősként köszönteni a kollégáimat. Emellett nagyon szeretem Katniss karakterét, szenvedélyesen átérzem a sztorit és a mondanivalót, szóval egyáltalán nem volt unalmas visszatérnem Az éhezők viadala világába.”