Mark Wahlberg gyúr és zabál

Mark Wahlberg gyúr és zabál

News

Alaposan megszenvedte új filmje forgatását Mark Wahlberg. A színész korábban már többször is kipróbálta magát az akcióműfajban, így Az olasz meló, az Orvlövész és a Csempészek után elvileg nem erőlteti meg egy komoly fizikai erőnlétet megkövetelő munka. Ám a Pain & Gain című produkcióban Mark nem hétköznapi akcióhőst, hanem testépítőt alakít, ráadásul Dwayne Johnson partnereként, márpedig elég kegyetlen és hálátlan feladat a Szikla mellett robosztus alkatú fazonnak kinézni a vásznon.

Marknak naponta tízszer kellett ennie ahhoz, hogy néhány hónap alatt húsz kiló izmot tudjon felszedni. „Napi két grillcsirke és rengeteg túró volt a menü, arányosan tíz részre elosztva. Utána hetekig még gondolni sem mertem a csirkére.” - nyilatkozta fintorogva a sztár, aki az evés mellett minden nap órákig súlyokat emelgetett, hogy a bevitt brutális mennyiségű fehérje beépüljön.

A hollywoodi izompacsirták miami testépítőket alakítanak a Pain & Gainben, akik elhatározzák, hogy emberrablásból fognak meggazdagodni. A terv első fele, vagyis az emberrablás sikerül, de a folytatás során mindent elbaltáznak, amit csak lehet, ezért a vállalkozásnak vérfürdő lesz a vége. A forgatáson Mark olyan jól összebarátkozott Michael Bay-jel, hogy a rendező őt tette meg a Transformers 4 főszereplőjének, amelyet két hónap múlva kezdenek forgatni. Apró szépséghiba, hogy addigra a színésznek vissza kell fogynia normál, 75 kilós versenysúlyára, mivel a robotos moziban szó sincs testépítőkről.

A Pain & Gaint Amerikában április 26-án mutatják be, de a magyar multiplexekben csak augusztus 8-tól csekkolhatjátok le a sok gyúrás eredményét.