Jennifer Lawrence és Nicholas Hoult újra együtt?

Jennifer Lawrence és Nicholas Hoult újra együtt?

News

Ismét fellángolt a mutánsrománc? Mystique és Beast újra együtt? Annyi biztos, hogy Jennifer Lawrence mostanság feltűnően gyakran mutatkozik expasija, egyben X-Men-es kollégája, Nicholas Hoult oldalán. Az egykori párocskát néhány hete egy Los Angeles-i étteremben látták együtt vacsorázni, és szemtanúk állítása szerint rendkívül élvezték egymás társaságát. Nem sokkal később mindketten részt vettek a New York-i Metropolitan múzeumban tartott gálaesten, ahova ugyan külön érkeztek, de bent az ünnepség minden percét együtt töltötték.

„Jennifer nem Nicholas-szal vonult végig a vörös szőnyegen, de onnantól kezdve, hogy mindketten bejutottak, el sem szakadtak egymástól, és az egész gálát végigbeszélgették” – nyilatkozta egy forrás. „Már a Los Angeles-i vacsoránál is izzott köztük a levegő, New Yorkban pedig nyilvánvaló volt, hogy Nicholas nagyon nyomul Jenniferre.”

Jennifer és Nicholas az X-Men: Az elsők 2010-es forgatásán jöttek össze, és idén januárban szakítottak. Közben Jennifer Az éhezők viadalával kivívta magának az abszolút szupersztár státuszt, a Napos oldallal pedig nyert egy Oscart. Nicholas is egész szép sikert aratott az Eleven testek című zombis vígjátékkal. Jelenleg újra együtt dolgoznak az X-Men: Az eljövendő múlt napjain, amely a jövő nyár egyik legnagyobb mozis durranásának ígérkezik.