Vin Diesel, a Facebook királya

Vin Diesel, a Facebook királya

News

Vin Diesel sosem a szerény nyilatkozatairól volt híres, és most sem hazudtolta meg magát. Az akciósztár az Entertainment Weekly-nek adott interjújában kifejtette, hogy szerinte a Facebooknak dollármilliárdokat kéne fizetnie neki pusztán azért, mert a neve sok felhasználót vonz a közösségi oldalra.

„Amikor megcsináltam a Facebook-oldalamat 2009 elején, egyedül Barack Obama tudott összeszedni milliós nagyságrendű rajongótábort – ő is csak azért, mert éppen akkor választották meg elnöknek. Aztán elkezdtem kommunikálni a rajongóimmal, és az enyém lett a No. 1. oldal a világon. Több embert vonzottam, mint a Coca-Cola, vagy bármelyik nagy cég. Mindezt olyan könnyen sikerült összehoznom, hogy ilyeneket írogattam a rajongóimnak: „Sziasztok, srácok, bírlak titeket!” – büszkélkedett Vin, aki eddig 41 millió lájkot zsebelt be.

„A Facebook vezetői behívtak az irodájukba, hogy magyarázzam el, mégis hogyan sikerült ennyi rajongóra szert tennem. A válasz pofonegyszerű: én magam írom az összes bejegyzést. Az elmúlt négy évben nem engedtem senkinek, hogy helyettem posztoljon. A közönségem olyan jól ismer engem, hogy még azt is megérzik, ha a producerem az irodában van velem, amikor a posztot kiteszem. Ilyen cool, kifinomult arcok a rajongóim. Szerintem ezért sok milliárd dollárral tartozik nekem a Facebook, de inkább ne feszegessük!” – nyilatkozta a sztár, aki a Facebookozáson kívül a száguldozáshoz is nagyon ért. Ezt nagyszerűen bebizonyítja a Halálos iramban 6-ban, amelyet május 23-tól csíphettek el a magyar mozikban.