Star Wars fejlemények

Star Wars fejlemények

News

Josh Holloway reméli, hogy vele van az Erő. A Lost című sorozat Sawyereként ismert színész bevallotta, hogy mindennél jobban szeretné megcsípni Han Solo szerepét az új Star Wars-epizódokban. Ugyan a csillagok jelenlegi állása szerint Harrison Ford ismét eljátssza legendás szerepét a sci-fi sorozat új részeiben, Josh bízik benne, hogy a következő években akár a trilógiában, akár a spin-off filmekben szükség lehet egy fiatalabb Han Solóra.

„Borzasztóan szeretném megkapni a szerepet, hatalmas buli lenne! Egyébként mostanában volt szerencsém Harrison Forddal forgatni: meg kellett bilincselnem és bele kellett tuszkolnom egy rendőrautóba a Paranoia című thrillerben. Alig bírtam elhinni, hogy letartóztathatom Han Solót!” – lelkendezett Josh.

Szintén egy messzi-messzi galaxisból származó hír, hogy J.J. Abrams rendező felkínált Jonathan Rhys Meyersnek egy meg nem nevezett, fontos szerepet a 2015-ben startoló VII. részben. Jonathan eddigi legismertebb alakítása VIII. Henrik a Tudorok című szériában, de korábban a Mission: Impossible 3 mellékszereplőjeként már dolgozott együtt a rendezővel.