Bosszúálló Farkas?

Bosszúálló Farkas?

News

Farkas (eredeti, képregényes nevén: Rozsomák) gyakran kieresztette karmait a Bosszúállók tagjaként a Marvel kiadványok hasábjain, ám a mozikban a közös buli eddig jogi akadályokba ütközött. Ugyanis ami a megfilmesítési jogokat illeti, a Bosszúállók szuperhősei a Marvel stúdióhoz, az X-Men mutánsai viszont a 20th Century Foxhoz tartoznak, és egyik stúdió sem engedte át a tulajdonát a másiknak - egészen mostanáig.

A legfrissebb hírek szerint a 2014-es X-Men: Az eljövendő múlt napjaiban és a 2015-ös Bosszúállók 2-ben is láthatunk egy új karaktert, Quicksilvert. Ezen felbuzdulva Hugh Jackman úgy gondolta: ha már egy mellékszereplő felbukkanhat egyszerre mindkét szériában, itt az ideje emelni a téteket. A színész saját kezébe vette az irányítást: már beszélt is a Marvel embereivel Farkas esetleges Bosszúállóvá válása ügyében.

„A Farkas forgatásán sokkal több Marveles arc fordult meg, mint az eddigi X-Men filmek munkálatainál valaha. Feltettem nekik a kérdést: miért ne működhetne együtt a két stúdió? Szeretném összemérni az erőmet Robert Downey Jr.-ral és alaposan szétrúgni Vasember seggét! Nem tudom pontosan, mi zajlik a színfalak mögött, de nagyon jó előérzetem van!” – nyilatkozta Hugh a Screenrant mozis portálnak.

Mindenesetre kedvenc mutánsunk idén még szólóban nyomul: a Farkast július 25-től játsszák a hazai mozik.