Halálos Statham

Halálos Statham

News

Aki nem sietett kifelé a moziból a Halálos iramban 6. stáblistájánál, egy bónusz jelenetben megpillanthatta Jason Stathamet. A szállító sztárja a meglepetésnek szánt jelenetben bosszút állt a csapat egyik tagján maffiózó bátyja haláláért, majd telefonon megfenyegette Vin Dieselt. Eddig azt hittük, hogy a rövid felvezetés után Jason rosszfiút játszik a jövő nyáron esedékes hetedik részben. Ám az akciósztár tett egy rejtélyes nyilatkozatot, így jelenleg senki sem tudja pontosan, milyen szerepben láthatjuk a Halálos iramban 7-ben.

„Az emberek arra számítanak, hogy én leszek a gonosz. De az embereknek igazából fogalmuk sincs, mi vár rájuk, és én ezt nagyon élvezem!” – titokzatoskodott Jason, aki azt is elárulta, hogy szeretné drámai szerepekkel színesíteni filmográfiáját, de a stúdiófejesek nem lelkesednek az ötletért.

„Ha egy sztoriban egy depressziós orvos és elhidegült felesége párkapcsolati problémáit meséljük el, és én szeretném eljátszani a főszerepet, a producerek nem nagyon nyúlnak a csekkfüzet után. Ugyanakkor, ha egy filmtervben száguldozok, fejbe verek és lábon lövök embereket, előkerül húsz millió dollár” – vallotta be az akcióhős.

Az igazsághoz hozzátartozik, hogy számos kritikus dicsérte Jason legutóbbi alakítását a Kolibri-kódban, amely sokkal inkább dráma, mint akciófilm. De van egy olyan érzésünk, hogy a sztár nem a Halálos iramban 7-ben fogja újra megcsillogtatni drámai oldalát.