Paranormális Demi

Paranormális Demi

News

Eddig nem volt szokás, hogy a Parajelenségek-sorozatban popsztárok is felbukkanjanak, most azonban megtört a jég: Demi Lovato csatlakozott a szereplőgárdához. Az énekesnő az egyik karakter kamaszkori énjét fogja alakítani a Parajelenségek 5-ben.

Demi állítja, maga is találkozott egy kísértettel kislány korában, és azóta hisz a szellemekben. „Úgy nyolcéves lehettem, amikor egyik nap be akartam csukni a gardróbszoba ajtaját, és azt vettem észre, hogy egy kislány áll odabent, az 1800-as éveket idéző ruhában” - nyilatkozta az énekesnő, majd további részleteket árult el a valós kísértethistóriáról. – „Elmondtam anyukámnak, aki erre elmesélte, hogy évekkel korábban bejött a szobámba, és azt látta, hogy egy képet tartok a kezemben, amelyen egy kislány látható százötven ezelőtti öltözékben. Beszéltem a képhez, és amikor anyukám megkérdezte, mit csinálok, azt válaszoltam, hogy a barátnőmmnel, Victoriával társalgok"

Akinek van mersze hozzá, október 24-től a hazai mozikban is befizethet Demi természetfeletti kalandjára. Ráadásul hamarosan érkezik a The Oxnard Tapes című spin-off film is a szellemes szériából.