Batman Supermannel zúz

Batman Supermannel zúz

News

A Warner Brothers stúdió korábban azt ígérte, hogy Az acélember sikerétől teszi függővé Az igazság ligája elkészültét. Az új Superman-mozi jelenleg 600 millió dolláros globális bevétel felett szárnyal, de a Bosszúállók konkurenciájának szánt szuperhős-társulat továbbra sem akar összeállni. Mégsem kell elkeseredniük a Superman és Batman közös kalandjára vágyó képregényfilm-rajongóknak, ugyanis Zack Snyder rendező a San diego-i Comic-Con konferencián bevallotta, hogy Az acélember folytatásában Gotham City denevérmaszkos igazságosztója is fontos szerepet kap.

„Személyesen akartam bejelenteni: már hivatalos, hogy csinálunk még egy Superman-mozit. Nem mondom el, miről szól a film, de a cselekmény egy bizonyos részletét már elárulhatom” – nyilatkozta a rendező, miközben a kivetítőn felbukkant Superman és Batman közös logója. A konferencián részt vevő több ezer képregényfanatikus természetesen hatalmas ovációval fogadta a hírt.

Nem sokkal később a Warner közleményéből kiderült, hogy a forgatás jövőre kezdődik, és 2015 nyarán mutatják be a mozik Az acélember folytatását. Továbbra is Henry Cavillt láthatjuk a címszerepben, és Amy Adams, Laurence Fishburne, valamint Diane Lane visszatérésére is számíthatunk. Ugyanakkor Batman szerepére ismét castingot hirdetett meg a stúdió, mivel az új film semmilyen módon nem kapcsolódik a Christian Bale-féle Sötét lovag-trilógiához.