Wahlberg kiosztotta Biebert

Wahlberg kiosztotta Biebert

News

Sokan kritizálták Justin Biebert bunkó viselkedéséért az utóbbi hónapokban, és most Mark Wahlberg is beállt a sorba. A Pain & Gainből és a Tedből ismert színész kemény hangú nyilatkozatban üzent a sajtóban az egyre botrányosabb húzásokat produkáló tinisztárnak.

„Justin, hallod, amit mondok? Ne viselkedj már ennyire tahó módon! Legyél jó fiú, ne told le a nadrágod, hadd legyen rád büszke anyukád és ne szívj annyi füvet, te kis fattyú!” – osztotta ki Justint Mark.

Sokan úgy látják, Mark nem a legmegfelelőbb ember, aki jótanácsokat osztogathat, hiszen a népszerű színészt és egykori rappert tizenhat éves korában lecsukták testi sértésért.

„Valóban megjártam a börtönt, de ez még azelőtt történt, hogy befutottam volna. Ráadásul most egy egészen más korszakban élünk” – magyarázta Mark, majd így folytatta: „Justin biztos rendes gyerek, és valahol természetes, hogy tiniként viselkedik, csakhogy aki a reflektorfényben éli lökött tinédzserkorát, az készüljön fel a kritikákra. Láttam már rövidre sikeredett pályafutásokat, szóval jó, ha az ember nem járatja le magát, amíg rá irányul a figyelem.”

Mark és Justin korábban tervezték, hogy együtt játszanak egy kosárlabdás moziban, de kérdés, hogy a tinisztár hajlandó-e a kamera elé állni olyan partnerrel, aki keményen kioktatta.