Keira Knightley bénán gitározik

Keira Knightley bénán gitározik

News

Keira Knightley bevallotta, hogy a gitározás nem tartozik az erősségei közé. Ez azért kellemetlen számára, mert a férje rocker, James Righton, a Klaxton együttes frontembere, aki hiába próbálta megtanítani a hangszer virtuóz kezelésére. „Tanítgatott, de nem hiszem, hogy megint lesz kedve hozzá. Akkora stresszel jár számára, hogy nem éri meg” – árulta el a színésznő.

Keira arra azért büszke, hogy léggitározás közben nagyon menő látványt nyújtott, de amikor ténylegesen nagy lendülettel a húrokba csapott, úgy megfájdultak az ujjai, hogy fel kellett függeszteni a leckét. „Szörnyű látványt nyújtottak az ujjaim. Gondoltam, miután rendbejöttek, folytatom, de hiába próbálkoztam, megint nagyon fájt, úgyhogy a zenélést meghagyom Jamesnek.”

A Klaxons-frontember egyébként billentyűsként is kiváló, de a fentiek fényében az már fel sem merült, hogy a párját a zongorához is odaengedje.

A színésznőt legközelebb januárban láthatjuk a magyar mozikban a Jack Ryan című thrillerben, Chris Pine, Kevin Costner és Kenneth Branagh oldalán.