Louis megnémult

Louis megnémult

News

Bizton állíthatjuk, hogy ez a szeptember nem Louis Tomlinson hónapja volt. A One Direction örökké mosolygós énekesével minden kínos dolog megtörtént, ami csak egy előadóval megtörténhet. A hónap végére pedig megtörtént az is, ami minden énekes rémálma: elment a hangja.

A pechszéria akkor kezdődött, amikor egy jótékonysági focimeccsen vélelenül felrúgták. Akkor a fájdalomtól 30 ezer ember szeme láttára dobta ki a taccsot a focipálya szélén, és le is sérült. Nem sokkal később hatalmasat zakózott a színpadon egyik koncertjük során. Ezután sok ember kritikáját kivívta bandatársaival, amiért három egymást követő piros lámpán áthajtottak kocsijukkal Ausztráliában, mert a rajongók üldözték őket. Más okból is szenvedett a koalák földjén, úgy megviselte az idóeltolódás, hogy napokig szenvedett tőle.

És most beütött az újabb ménkü, Louis szűkszavúan csak annyit osztott meg twitterén, hogy elveszítette a hangját. A legutóbb twitterre került kép is azt mutatja, hogy nincs igazán jó bőrben, ráadásul akkora borostát villantott, amelyet még nem is láthattunk tőle. Remélhetőleg csak egy megfázásról van szó, nem pedig valami toroknyavalyáról, és hamarosan újra teli torokból énekelhet. Ha nem, akkor az ég óvjon mindenkit a 1D fanek haragjától és csalódottságától...