Miley nem szerény

Miley nem szerény

News

Sokan kiakadtak Miley Cyrusra a vad stílusváltás miatt, de annyian biztosan nem, mint azután fognak, ha elterjed, hogy a pop királyához, Michael Jacksonhoz hasonlította magát. Illetve október 8-ára várható Bangerz című albumát Jacko 1987-es Badjéhez, amely a modern zenetörténet máig egyik legsikeresebb lemeze.

„Legalább húszezerszer meghallgattam a Bangerzt, hogy biztos legyek benne, minden részlet tökéletes. – mondta Miley egy interjúban. - Vannak olyan albumok, amelyeket az emberek máig is hallgatnak, például Michael Jackson Badje. Méghozzá azért, mert olyan, mint valami kábítószer. Azt akarom, hogy az emberek az én lemezemet is így hallgassák.”

Persze ez szép cél, még ha nem is túl szerény. Miley számára az ultimát kábszer lemez azonban nem Jacko albuma.

„Számomra ez az egyik Pixies album. 16 és 18 éves korom között szerintem kizárólag ezt az egy lemezt hallgattam. Én is olyan művész leszek, aki sok ember számára ilyesmit jelent majd, ezért akarok teljesen megbizonyosodni róla, hogy a felvételeim a lehető legjobbak. Új sztenderdet, új mértéket szeretnék alkotni a popzenében.”

Persze hogy új stílusával jó úton halad-e effelé, az kérdés. Múlt héten egyébként megígérte, hogy többet nem dugdossa kia nyelvét. Talán ez az első lépcsőfok afelé, hogy tényeg csak a zenével vívja ki a figyelmet.