Vin „Coelho” Diesel

Vin „Coelho” Diesel

News

Nemcsak a filmjeivel arat világsikereket Vin Diesel, hanem bölcs mondásaival is. A Facebookon 48 millió lájknál tart, mégpedig részben azért, mert rajongói odavannak a Coelho-szintű, nagy igazságokért, amelyeket az életről posztol.

Napjaink egyik legizmosabb filmsztárja például úgy látja: nem szabad várni a tökéletes pillanatra, hanem mi magunknak kell megragadni és tökéletessé tenni azt. Máskor azzal a megállapítással kápráztatja el követőit, hogy az angyalok szeretetté tudják változtatni a gyűlöletet, gyógyszerré a mérget, és álommá a kételyt. A Halálos iramban-széria sztárja elárulta, hogy minden bölcsesség az ő fejéből pattan ki, és számára akkor zárul pozitívan egy nap, ha sikerült kitalálnia és posztolnia egy újabb gyöngyszemet.

A Facebook fejesei nemrég meghívták Vint, hogy megvitassák, miként lehetne kiaknázni a színész rendkívüli népszerűségét, ő azonban végül időhiányra hivatkozva passzolta a megbeszélést. Az akciósztár valóban elfoglalt, most például javában forgatja a Halálos iramban hetedik részét, amely 2014 júliusában startol a mozikban.