Gwyneth Keanu-rajongó volt

Gwyneth Keanu-rajongó volt

News

Ma már kétgyerekes családanya Gwyneth Paltrow, aki boldog házasságban él Chris Martinnal, a Coldplay frontemberével. Kamaszkorában azonban ő is csak olyan őrülten szerelmes tiniként pergette napjait, mint minden lány ebben a korban. Gwyneth nagy bálványa Keanu Reeves volt, akinek fotóját mindennap rajongó pillantásokkal árasztotta el. A dolognak családi vonzata is volt: Gwyneth édesanyja színésznő, Blythe Danner, és abban az időben a sminkese Keanuval járt, így a fiatal, jóképű sztár gyakran megfordult az öltözője környékén.

„Nagyjából tizenöt éves lehettem, és bomlottam Keanu után, mert eszméletlen volt, no persze most is az” - idézte vissza egy interjúban Gwyneth Paltrow. „Az anyukám éppen valamilyen tévésorozatban játszott, és a sminkese volt Keanu barátnője. Amikor egyszer arra jártam, csináltam egy Polaroid fotót Keanuról, amit alá is írattam vele. Éveken át volt kitűzve az íróasztalom fölött, és gyakran ábrándoztam előtte.”

Az Oscar-díjas színésznő és nézők millióinak egyik karácsonyi ajándéka az lesz, hogy viszontláthatják Keanu Reevest a mozikban, méghozzá full szamuráj üzemmódban. A 47 roninban egy ősi japán hőstörténet elevenedik meg, amelyben a bosszúálló gazdátlan szamurájok nemcsak egy gonosz hadúrral és harcosaival, hanem természetfeletti lényekkel is megküzdenek.