Chris Brown táncol

Chris Brown táncol

News

Ha valaki csodálkozott volna, hogy a botrányairól és zenéjéről egyaránt jól ismert Chris Brown tavaly miért volt platinaszőkére festve, most végre megkapta a választ. Chris fontos szerepet játszik a Battle of the Year – Az év csatája című filmben, amelyben egy csapat amerikai fiatal benevez a világ legnagyobb, legkeményebb breaktánc-bajnokságára.

A popsztárnak nagyon össze kellett kapnia magát a 3D-ben forgatott film őrületes táncjeleneteihez, főleg azért, mert a több hónapon át tartó táncórákon nem vett részt – a koncertjei miatt egyáltalán nem ért rá. Csak egyedül tudott gyakorolni: fellépések előtt és után folyton a filmbeli akrobatikus mozdulatokat próbálgatta.

„Mind meglepődtünk, amikor a forgatás előtt pár nappal betoppant, beállt a többiek közé, és simán nyomta, amit mi régóta, napi 8-10 órában gyakoroltunk. Az év csatája csak egy laza, szórakoztató, látványos film, de mi mind rettentően megizzadtunk, mire a forgatásig jutottunk. Chris pedig csak besétált, és hiba nélkül tudta, mikor kell ugrania, és ki fogja elkapni” – nyilatkozta a Lostból ismert Josh Holloway, aki tánctanárt játszik a filmben.

Chris Brown breaktánc-tudását november 28-tól csodálhatjátok meg a hazai mozikban.