Az éhezők parája

Az éhezők parája

News
Josh Hutcherson bevallotta: kicsit izgult, amikor új szereplők csatlakoztak Az éhezők viadala második részéhez, a magyar mozikban november 21-én startoló Futótűzhöz. A Hunger Games-széria férfi főszereplője tartott tőle, hogy olyan arcok, mint az Oscar-díjas színészóriás, Philip Seymour Hoffman vagy a feltörekvő színésznő, Jena Malone teljesen megváltoztatják a forgatáson kialakult erőviszonyokat és hangulatot.

„Jennifer és én kicsit paráztunk az új szereplők miatt, mert elég őrültek tudunk lenni, ami elijesztheti az új arcokat. De szerencsére mindenki vette a lapot. Szuper volt a hangulat a forgatáson! Néha félbe kellett hagyni a felvételt, mert nem bírtunk ki nevetés nélkül egy snittet” – nyilatkozta a megkönnyebbült Josh.

A színész ugyanakkor elárulta, mi volt az, amitől egyáltalán nem parázott: nagyon szívesen smárolt Jennifer Lawrence-szel.

„Peeta és Katniss nem éppen egy álompár, de ebben a részben nagyobb dózist kaptok a kapcsolatukból, aminek én nagyon örülök. Igazi, forró csókjeleneteket forgattunk!” – büszkélkedett Josh, aki ezért a kijelentésért szerintünk minimum egy tarkónvágásra számíthat Jennifer pasijától, egyben X-Men-es kollégájától, Nicholas Houlttól.