Beyoncé nem lett Disney-hercegnő

Beyoncé nem lett Disney-hercegnő

News

Hollywood egyik legbefolyásosabb szereposztó rendezője, Jen Rudin Confessions of a Casting Director című új könyvében kíméletlenül megírta hiú hírességekkel kapcsolatos tapasztalatait. A kötetből kiderül: Beyoncé szeretett volna Disney-hercegnő lenni A hercegnő és a béka című, 2009-es animációs filmben, de úgy gondolta, hogy már úgyis az egész világ ismeri a hangját, ezért nem kell elmennie a meghallgatásra.

„Beyoncé arra számított, hogy csak úgy felkínáljuk neki a szerepet, de nem volt hajlandó eljönni, így nem is kértük fel. Egyértelműen kijelentettük, hogy énekelni kell a meghallgatáson” – emlékezett vissza a szereposztó, majd felidézte, hogy nem minden sztár volt ilyen finnyás.

„Alicia Keys három fordulóra is visszajött. Tyra Banks és Jennifer Hudson is versenyben volt a szerepért. Végül Anika Noni Rose-t választottuk, mert szerintünk ő volt a legképzettebb”

Anika egy kevésbé ismert, ám annál tehetségesebb színésznő. Érdekesség, hogy korábban együtt játszott Beyoncé-vel a Dreamgirls című filmben.