Batman nehezen pisil

Batman nehezen pisil

News

Batman előző megformálója, Christian Bale hasznos tanácsot adott az aktuális Denevérembernek, Ben Afflecknek, és bölcs szavait az egész világgal megosztotta.

„Csak egy dolgot javasoltam neki: harcolja ki, hogy segítség nélkül is tudjon pisilni, mert ez a helyzet elég megalázó tud lenni. Legalábbis az én jelmezem olyan szűk volt, hogy valakinek mindig segítenie kellett levenni, amikor WC-re mentem” – részletezte a munkaköri nehézségeket Christian, majd kijelentette: a netes fanyalgókkal ellentétben egyáltalán nem bánja, hogy Ben veszi át tőle a szerepet.

„A legjobbakat kívánom Bennek, aki rendkívül tapasztalt színész és filmkészítő. Biztos vagyok benne, hogy nagyon egyéni Batman lesz. A mi sorozatunk véget ért, teljesen természetes, hogy tovább kell adni a stafétabotot egy másik színésznek”

Ben Affleck első denevérkalandját, a Batman vs. Supermant 2015 júliusában csekkolhatjátok le a mozikban. Christian Bale-t pedig az Amerikai botrány című bűnügyi drámában láthatjátok legközelebb januárban, Jennifer Lawrence, Robert De Niro és Bradley Cooper oldalán.