Meghívja Mark Wahlberget a 1D

Meghívja Mark Wahlberget a 1D

News

VIP-jegyet küld Mark Wahlbergnek és egész családjának a One Direction, miután a színész kijelentette, hogy szívesen orrba vágná a fiúbanda frontemberét, Harry Styles-t. A hollywoodi sztár akkor mondta ezt, amikor panaszkodott, hogy a lányai már jobban szeretik a 1D tagjait, mint a saját apjukat. Harry nem csak érti, de szereti is a tréfát, ezért örülne neki, ha Wahlbergék eljönnének a koncertjükre.

A színészt idén júniusban a negyedik Transformers-film, a Transformers: A kihalás kora főszerepében láthatjuk. Ez a rész egy új trilógia kezdete, ugyanakkor a széria producere, Lorenzo di Bonaventura szerint szervesen kapcsolódik az első három epizódhoz.

„A cselekmény pár évvel később veszi fel az előző rész történetének fonalát, tehát folytatásról van szó, de teljesen új a szereplőgárda, és a sztori más irányba kanyarodik. Nehéz volt meghozni azt a döntést, hogy búcsút veszünk az előző karakterektől, de ettől még minden az eredeti Transformers-univerzumban játszódik” – nyilatkozta a producer.