Végtelen szerelem a női mosdóban

Végtelen szerelem a női mosdóban

News
Élete nagy kiugrási lehetőségéhez érkezett Gabriella Wilde: kisebb filmes feladatok után megkapta a Végtelen szerelem című romantikus mozi női főszerepét. A szőke szépség eddig leginkább modellként volt ismert, aki azzal büszkélkedhet, hogy Naomi Campbell fedezte fel 15 éves korában, méghozzá a női mosdóban. Gabriella egy darabig azonban mégsem hangoztatta túl gyakran ezt az esetet, mert kellemetlen emlékeket hagyott benne.

„Egy partira voltam hivatalos, ahol jó pár híres modell is jelen volt. Láttam, hogy Naomi felfigyelt rám. Amikor kimentem a mosdóba, utánam jött, és elkezdett Polaroid-képeket csinálni rólam. Megrémültem, hogy mit akar tőlem! Csak napokkal később derült ki, hogy az ügynökének csinálta a fotókat, aki aztán segített elindítani a karrieremet” – emlékezett vissza a bizarr szituációra a színésznő.

A Végtelen szerelem egy gazdag lány és egy egyszerű családból származó fiú szenvedélyes szerelméről szól, akiket semmi nem tud elválasztani egymástól. A romantikus drámát már a magyar mozikban is elcsíphetitek.