Chris Hemsworth atomparája

Chris Hemsworth atomparája

News
Már az utómunka fázisában van Chris Hemsworth új filmje, a Cyber. A Thor címszereplőjeként ismert ausztrál sztár ebben a moziban FBI-ügynököt alakít, aki csapata élén összefog a kínai titkosszolgálat nyomozóival, hogy elkapjanak egy veszélyes cyberterroristát. A főgonosz egy atomerőmű számítógépes rendszere ellen intéz támadást: leállítja a hűtést, ami Csernobil méretű katasztrófával fenyeget.

Miközben felkészült a szerepre, Chris utánaolvasott a számára ismeretlen témának, és alaposan meglepődött. „Azelőtt semmit nem tudtam az atomerőművekről meg a szoftverekről, szóval rendesen elcsodálkoztam. Ha egy számítógépes zseni a laptopjáról beküld pár algoritmust egy rendszerbe, simán meghal vagy nyomorék lesz több százezer ember. Ilyen veszélyes világban élünk, és egy átlagember teljesen ki van szolgáltatva, gyakorlatilag semmit nem tehet” – fejezte ki aggályait a színész.

Michael Mann rendező Chicago mellett olyan egzotikus helyeken forgatott, mint Kuala Lumpur, Hongkong és Dzsakarta, mivel az FBI és a kínai titkosügynökök az egész világ körül kergetik a cvyberterroristákat. A Cyber az amerikai premierrel egyidőben, jövő januárban kerül a hazai mozikba.